Termeni si conditii

Despre Sanki.ro

Sanki este o piata online care permite utilizatorilor sa ofere, sa vanda si sa cumpere aproape orice, intr-o varietate de formate, locatii si preturi.

Sanki.ro nu detine nimic listat sau vandut prin Sanki.ro si nu este implicat in tranzactia efectiva intre cumparatori si vanzatori. Contractul de vanzare este direct intre cumparator si vanzator. Sanki.ro nu este un licitator traditional.

Desi putem oferi preturi, expediere, listare si alte indrumari in Serviciile noastre, o astfel de orientare este exclusiv informationala si puteti decide sa o urmati sau nu. Sanki.ro nu revizuieste listarile sau continutul utilizatorilor. Desi putem ajuta la facilitarea solutionarii litigiilor prin diferite programe, Sanki.ro nu are control asupra si nu garanteaza existenta, calitatea, siguranta sau legalitatea articolelor publicitate; adevarul sau exactitatea continutului, listarilor sau feedback-ului utilizatorilor; capacitatea vanzatorilor de a vinde articole; capacitatea cumparatorilor de a plati pentru articole; sau ca un cumparator sau un vanzator va efectua efectiv o tranzactie sau va returna un articol.

1. Informatii transmise prin intermediul serviciului

Transmiterea informatiilor prin intermediul Serviciului este reglementata de Politica de confidentialitate a companiei privacy-policy („Politica de confidentialitate”). Utilizatorul platformei garanteaza ca orice informatie pe care o furnizeaza in legatura cu Serviciul, inclusiv Listari si alte Trimiteri (fiecare, asa cum este definit mai jos), este si va ramane exacta si completa si ca va actualiza informatiile necesare pentru a oferi informatii actualizate.

2. Reguli de utilizare.

Sunteti de acord ca veti respecta toate regulile noastre comunitare, actualizate de noi din cand in cand, aflate la regulile cominitatii. Regulile comunitare contin, printre altele, lista noastra de produse interzise, ‚Äč‚Äčervicii interzise si regulile noastre de conduita.

3. Inregistrare; Nume de utilizator si parole.

Este posibil sa fie nevoie sa va inregistrati pentru a utiliza integral sau partial Serviciul. Putem respinge sau solicita sa schimbati orice nume de utilizator, parola sau alte informatii pe care ni le furnizati in inregistrare. Numele de utilizator si parola dvs. sunt datele de autentificare ale contului dvs. si trebuie pastrate confidential. Sunteti responsabil pentru orice activitate pe orice cont pe care il inregistrati folosind datele de autentificare ale contului. Trebuie sa ne anuntati imediat daca credeti ca datele de autentificare ale contului dvs. au fost compromise. Daca va inregistrati folosind o retea de socializare, ne autorizati sa accesam, sa utilizam, sa dezvaluim si sa retinem, in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate, informatiile pe care le primim de la reteaua de socializare in legatura cu inregistrarea dvs.

4. Listari.

Serviciul include o platforma in care utilizatorii pot posta si parcurge listari pentru bunuri, imobiliare si servicii. Astfel de listari sunt furnizate de utilizatori si nu de noi. NU VINDEM, NU INCHIRIEM NICI-UN PRODUS, IMOBIL SAU SERVICIU. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU NICI-O LISTARE SAU TRANZACTIE SI ACESTE LISTARI NU CONSTITUIE O OFERTA DE LA COMPANIA NOASTRA. VA RUGAM UTILIZATI CU ATENTIE PLATFORMA ATUNCI CAND CUMPARATI, VINDETI, INCHIRIATI SAU PARTICIPATI IN ORICE TRANZITIE PRIVIND O LISTARE, SAU FACETI PLATA PENTRU ORICE LISTARE.

Disponibilitatea sau promovarea unei Listari prin intermediul Serviciului nu implica implicit aprobarea noastra asupra Listarii sau a Furnizorului. Informatiile si disponibilitatea oricarei Listari pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila. Trebuie sa va asigurati si sa respectati toate legile aplicabile privind comercializarea, promovarea, vanzarea, cumpararea, livrarea, primirea, detinerea si utilizarea subiectului oricarei Listari. Ne rezervam dreptul de a elimina orice Listare care nu respecta oricare din aceste regului.
Reprezentati si garantati ca aveti autoritatea si permisiunile necesare pentru a posta orice Listare, pentru a efectua orice tranzactie sau pentru a efectua orice transfer legat de o Listare, inclusiv, daca nu aveti varsta legala pentru a face acest lucru, prin obtinerea consimtamantul tutorelui.

5. Trimiterea de date.

Puteti trimite informatii care ar putea fi utilizate pentru a va identifica personal prin intermediul Listelor, crearea de pagini de profil, trimiteri pe forumuri, conexiune prin retea sociala, chat, comentarii sau alte alte canale interactive ale Serviciului. Sunteti responsabil pentru orice trimitere pe care o faceti. Nu avem niciun control asupra modului in care o terta persoana foloseste sau distribuie datele d-voastra si nici nu ne asumam vreo responsabilitate in aceasta privinta.